Жена, подмамена да замине за Великобритания под претекст, че ще

...
Жена, подмамена да замине за Великобритания под претекст, че ще
Коментари Харесай

Секс робиня проговори: Принуждаваха ме да спя с...

Жена, подмамена да замине за Англия под предлог, че ще работи като модел там, описа по какъв начин е попаднала в лапите на трафиканти на хора на Острова. Тя е румънка и е била отведена от страната си преди 10 години. Заплашили ли я, че в случай че не желае да работи в обществен дом, фамилията ѝ ще бъде избито, предава Daily Mail.

Жената, наречена Хелена, била принудена да прави секс с непознати, когато била на 20 и не взимала нищо от облагата, до момента в който сводниците ѝ взимали всичките 120 паунда на час от клиентите. Разказвайки за същинския призрачен сън, който претърпяла, Хелена разкрива, че всеки ден ѝ давали кокаин до момента в който най-после се пристрастила.

Пред изданието тя разказала по какъв начин е попаднала в този капан: „ Животът ми в Румъния беше сложен, само че нищо не можеше да се съпостави с това, през което прекосих в последните 10 години. Беше същински пъкъл “. Когато пристигнала във Англия, към момента мислейки си, че ще работи като модел, тя театралничила за еротични фотоси в нищожно долни дрехи. След това фотосите ѝ били пуснати в секс уебсайт, а когато ѝ споделили, че няма работа като модел, получила сметка от 3000 паунда – за жилището, в който живяла и за самолетния билет, написа обстоятелства.бг.

„ Някой, който познаваше фамилията ми, ми сподели, че съм красива и че мога да пробия в стилния свят. Той сподели, че няма късмет това да стане в Румъния, само че той можел да употребява връзките си да ми обезпечи контракт в Англия. Бях единствено на 20 и не желаех да пребивавам оскъдно и да виждам фамилията си оскъдно, по тази причина сграбчих тази опция. Мислех, че е късмет да стартира нов живот “, признава тя.

Хелена била отведена в жилището от същия човек, а там имало още три девойки. На всички било казано, че би трябвало да заплащат наем от 500 паунда на седмица. Той обаче ги успокоил, че те ще работят толкоз доста, че няма да имат проблем с заплащанията. Тогава почнала и историята ѝ с опиатите. На втория ден в Обединеното кралство тя отишла на фотосесия, по време на която я предиздвикали да театралничи по долни дрехи. Когато споделила на въпросния мъж, че не се усеща комфортно, той ѝ дал хапче, която „ да я отпусне “. „ Мислех, че се пробва да ми помогне “, споделя Хелена. След като ѝ било казано, че би трябвало да заплати 3000 паунда, фотосите ѝ се появили с уебсайт за проститутки, където имало и цена за нея. Документите ѝ били отнети от хазяина, който щял да ѝ ги върне, когато си заплати. Дали ѝ работа като масажистка, само че напълно скоро се оказало, че в действителност би трябвало да прави секс с мъж, откакто ѝ дали бял прахуляк, който още веднъж „ да я отпусне “.

„ След това се усещах доста зле, тъй като не беше каквото чаках. Казах им, че не желая да го върша още веднъж. Тогава те започнаха да ме изнудват. Казаха, че в случай че не върша каквото ми кажат и не си изплатя дълга, ще убият цялото ми семейство в Румъния “, описа тя. Давали ѝ още и още кокаин до момента в който не се пристрастила, като през това време дългът ѝ повишен. В последна сметка била избавена от клиент англичанин с връзки в подземния свят, който ѝ оказал помощ и предходната година румънците, които я държали като пленница, я освободили. За страдание, нейната история не е единствената.

Съществува статистика, съгласно която всяка година към 40% от дамите, жертви на трафик във Англия, са румънки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР