Жена, пътувала с влака по направлението София-Варна, е останала разочарована

...
Жена, пътувала с влака по направлението София-Варна, е останала разочарована
Коментари Харесай

Пътничка: Не очаквах това от първа класа на БДЖ СНИМКИ

Жена, пътувала с влака по направлението София-Варна, е останала разочарована изцяло.

Тя твърди, че за климатик и дума не можело да става макар кошмарните тепмператури на открито.

" 23.07.23г.- Влак 3651- София-Варна, първа класа. Разбира се, че няма климатик, а температурата вън е над 35 градуса. Никой не е отговорен, че идвайки от цивилизована страна, чакахме да попаднем в такава, само че УВИ -не!  Гнус ме е да ви фотографирам тоалетната. Опитахме се да върнем билетите, само че тъй като един път сме презаверявали датата - към този момент не може. Решихме да пътуваме, пък нека не е толкоз зле, обаче е максимюума ЗЛЕ! Не пътувайте с БДЖ! Нечовешко е! ", споделя Диана Стоянова.

Под обява другата жена също показва за сходно преживяване преди седмици.

" На 08.07 пътувах в същия вагон. Ямбол - Варна, 18лв в " първа класа ". Климатизация? Забрави! Хигиена? Смях в залата. Поне нямаше забавяне и изчакване. Но почтено казано, нямам предпочитание да пътувам още веднъж с подобен превоз. Дори щори на прозорците нямаше. ", написа Таня Митева.

Други консуматори поучават дамата да се насочи към нощните влакове.

" Можеше да си резервирате непокътнати места в спалните вагони., макар че се продават за месец напред. Срещу 10лв,и 12лв., надлежно 2-ра и 1-ва класа. Абсолютно във всички вагони има климатик. Досега не съм попадала на " скотщина ", в тези вагони и купета! В ускорения бърз трен, който потегля От Варна за София през Горна Оряховица в 7/30 и надлежно в противоположната посока в 7/15ч вагоните са " цели ",без обособени купета, с двойни седалки, контакти за зареждане на телефони, с завеси и...с климатик,но и там местата в първа класа се изкупуват авансово. И за Ваше сведение, преди потегляне от първична гара се прави разчистване от съответните компании или организации. А по отношение на " свинщината ", където и да е,май са отговорни други фактори ", разкрива Ивелина Георгиева.

Трети насочват авторката на поста да се върне в цивилизованата страна, с цел да няма сходни проблеми. Други отвръщат, че няма потребност от нападки, по тази причина че дамата търси естествени условия.

" Защо нападате дамата, че идва от цивилизована страна, както е написала. Защо и на нас не ни оферират естествена, човешка услуга? Не заслужаваме ли или с това примиренческо мислене и това ни е доста? ", отбелязва Светлана Митева.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР