Жена падна в шахта в центъра София. За инцидента потвърдиха

...
Жена падна в шахта в центъра София. За инцидента потвърдиха
Коментари Харесай

Жена падна в шахта в центъра София

Жена падна в шахта в центъра София. За случая потвърдиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Тя е извадена от шахтата и е откарана в болница.

Пострадалата е с голям брой контузии – фрактура на гръден панер, фрактура на крайник, комоцио и избити зъби. Настанена е в реанимацията на болница „ Св. Анна “.

Жената е на 61-години, служителка на банка, намираща се наоколо до мястото на случая, предава.

Шахтата се намира до стара кооперация и е била използвана за доставка на дърва и въглища за отопление през предишния век.

От Столичната община осведомиха, че след приемане на сигнала на мястото са изпратени екипи на спешната дирекция и на строителния надзор. Проверката открива, че капакът на оборудването, обслужващо сутерена на частна постройка, е бил злепоставен. Поддържането на шахтите в положително положение е обвързване на живеещите в съответната постройка, поради което на етажната благосъстоятелност ще бъде формиран акт, напомнят от общината. Извършването на непрекъснати инспекции и издаването на наставления е обвързване на районната администрация, в съответния случай – на регион „ Оборище “.

Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР