Жена откри бележка със заплахи, прикрепена към автомобила й.Светлито Павлова

...
Жена откри бележка със заплахи, прикрепена към автомобила й.Светлито Павлова
Коментари Харесай

Поставиха бележка със заплахи върху колата на жена СНИМКИ

Жена откри записка със закани, прикрепена към автомобила й.

Светлито Павлова е заварила автомобила си надран и с продупчена гума. Освен това имало и оставена записка, на която е написано следното: " Кучето или колата и зъбите ". Вандалският акт е извършен в столичния квартал " Младост ".

" В петък (7:30 ч.) заварих колата ни в това положение, имах и записка с ултиматум, в която както се вижда, намерено се визира кучето ми. Не съм очаквала сходно поведение и отношение ", написа дамата в мрежата.

Павлова няма пояснение за какво е сторено това на автомобила й, както и каква е повода за заплашителната записка. Тя твърди, че не е изпадала в пререкания със съседите си.

" Причината за осъщественото - неразбираема. Човекът, който смее да заплашва моето здраве и здравето на кучето ми - ще го нарека лукав. След като аз не съм изпадала в пререкания с никого от съседите, не съм получила недоволства, че кучето пречи по какъвто и да е метод на съседите, за мен това не е обикновено отношение при съществуване на каквото и да е неодобрение ", прибавя дамата.



Жената споделя, че на този стадий не може да се откри кой е причинителят, защото липсват записи от камери за видеонаблюдение. Тя към този момент е алармирала в полицията за случая.

" Тревожи ме фактът, че откакто кучето ще си остане у дома, причинителят ще откри метод непряко да се погрижи да му се случи нещо - имам предвид да го токсини. Бъдете деликатни, какво ядат кучета Ви, когато са на открито. В опит да се заплаши животът на моето куче, не желая да страдат почтени кучета и хора, които нямат виновност за непознатото злорадство. Бъдете бдителни и ги пазете, тъй като те са част от нашите фамилии и не ми се мисли, в случай че някои аргументи загубата им ", приключва обявата си Павлова.

Потребители на Facebook посъветваха пострадалата да сложи видеорегистратор в автомобила си, който да снима какво се случва към возилото.

" Сложете си видеорегистратор в колата и ще имате потоянно снимане към колата! И ще разберете кой е този храбрец, дето написа като първолак! ", написа Антон Руевски.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР