Жена от Ямбол разчуства цяло Карлово с добрия си жест.

...
Жена от Ямбол разчуства цяло Карлово с добрия си жест.
Коментари Харесай

Леля Стефка трогна цяло Карлово с постъпката си

Жена от Ямбол разчуства цяло Карлово с положителния си жест. Леля Стефка е върнала изгубена чантичка с пари на мъж, който я изгубил на екскурзия в Ямбол.

Собственикът на чантичката е от карловското село Московец, а неговата щерка споделя за случая.

" Здравейте, пиша ви от Карлово! Вчера татко ми, който е на 85 години от с.Московец карловско е бил на екскурзия в Ямбол. В непосредственост до реката е изгубил чантичката си с пари и документи. Жената от фотографията се споделя Стефка и е от вашия град. Тя е намерила чантата и я е върнала на татко ми непокътната. 

Искам да благодаря на тази жена за честността и и да и пожелая на първо място здраве, доста шанс и фамилно благополучие! Благодаря ви от сърце, Стефка! ", написа Донка Шкодрова в ямболска група.

Публикацията е публикувана и в карловските групи, а постъпката на дамата бе приветствана от стотици. " Браво! ", " Адмирации " и " Бог да я благослови " са единствено дребна част от мненията.

" Попаднали сте в действителност на един почтен човек! Тази жена какъв брой доста години е била хигиенист в адмистративна постройка. Жена с почит ", написа пък позната на Стефка.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР