Жена от Великобритания, прекарала безброй нощи у дома, чувствайки се

...
Жена от Великобритания, прекарала безброй нощи у дома, чувствайки се
Коментари Харесай

Невероятно! Ники тежеше близо 100 кила, а сега е претендентка за Мис Англия

Жена от Англия, прекарала безчет нощи вкъщи, чувствайки се " прекомерно дебела, с цел да отиде на клуб ", ще се състезава за купата " Мис Англия ", написа Mirror. Преди съвсем две години Ники Лион, която тежеше над 90 кг, реши, че й е писнало да гледа по какъв начин приятелите й се забавляват. 25-годишната фризьорка и гримьорка осъзнала, че в никакъв случай няма да се счита за толкоз привлекателна, колкото " красивите дами ", с които прекарва през целия ден в работата.

След като прекарала множеството си нощи на дивана, вместо по празненства, майката от Ливърпул решила да стартира режим за намаляване през декември 2015 година


" Трябваше ми доста време, с цел да се приготвя, когато излизам, тъй като пробвах най-различни дрехи. Не се усещах добре в това, което носех. Отменях безбройни срещи, тъй като не се усещах добре в кожата си, прибавя Ники.

В последна сметка тя изпусна Мис Ливърпул, само че завоюва купата Мис Календарно момиче.

Сега, когато тежи 60 кг, Ники бе определена от селектори за прослушване за надпреварата на Мис Англия през идната година. " Не можех да допускам, когато бях определена за прослушване. Аз съм единственото момиче от Ливърпул в надпреварата ", прибавя тя.



" Съветът ми е да приготвяте сами храната си, с цел да не се изкушавате да ядете неприятна храна. Бих предложила също да намерите нещо, което обичате. Моето занимание е колоезденето, което не наподобява като скучна работа ", споделя още Ники.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР