Жена от Велико Търново остана разочарована от таксиметрова фирма след

...
Жена от Велико Търново остана разочарована от таксиметрова фирма след
Коментари Харесай

Тези таксита свалят майки с деца в студа, ако курсът им е кратък

Жена от Велико Търново остана разочарована от таксиметрова компания след отвод за транспорт на малко разстояние.

Тя твърди, че макар че е била с дете, е била свалена от таксито.

" Скъпи съграждани, в случай че сте решили да ползвате таксиметрови услуги, самоуверено наберете Евро сити, само че имайте в поради, че за три лв. и къси дистанции смъкват майка с малко дете, тъй като това пари ли са бе! Нищо, че са заплатен транспортьор, пасажерите са длъжни да заявят далечна дестинация за повече левчета. Ако опиташ да спориш ти се озъбват, че си имат персонални проблеми и си вървиш в студеното с детето пеш. Хвала, уважаеми таксиметрови водачи! Щастлива Коледа и доста клиенти, с които да се подигравате! Личен привет за ръководещия автомобил ВТ 0511. ", споделя Пламена Мирчева.

Друга жителка на града се съгласи с нея като уточни сходни обстановки.

" Потресена съм и аз от тях! Нямало да ме закара…казах,че ще си оставя 5 лв. или да мине по заобиколен маршрут,без значение какъв брой ще е цената, отново нямало. Попитах дали това не му е работата инцидентно или се бъркам… ”абе момиче,хвани някой различен ”. Пълен парадокс е тази компания! ", написа В. Дракова.

Друга майка прибавя, че поради такива водачи избира градския превоз.

" Напоследък,ако съм с двете деца избирам градския превоз,просто тъй като,когато видят количката и ме препращат към сътрудника ", отблязва Ивелина А.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР