Жена от Варна публикува касова бележка в социалните медии и

...
Жена от Варна публикува касова бележка в социалните медии и
Коментари Харесай

Варненка предупреди: След като минете касите, проверявайте щателно касовата си бележка и наличната си стока

Жена от Варна разгласява касова записка в обществените медии и сподели, че за малко не е станала жертва на машинация, разбра Plovdiv24.bg. Ето какво написа тя във фейсбук групата " Забелязано във Варна " и защо предизвести хората, които пазарят за празниците:

На вниманието на всички овцеблеещи сънародници, изпаднали в еуфория да пазарят по огромните хипермаркети, от които е въшлясало всяко едно обитаемо място в страната ни.

Мили сънародници, отваряйте си очите и сетивата на макс. Проверявайте и претегляйте всяка една закупена от Вас стока.

След като минете касите, проверявайте подробно касовата си записка и наличната си стока.

Не бързайте!

Така ще намалите ужилването си от обслужващия личен състав до най-малко.

Не се захласвайте по промоциите, " сякаш " евтините цени и непрекъснато бликащите реклами по микрофона.

Навярно това е систематична процедура при тях, само че в този момент са в урожая си. Максимално да Ви олекотят портмонетата за тяхна сметка.

Внимавайте!

Ето какъв брой желаеха да ме ужилят нощес в Билла единствено за пет продукта.

Ето какво разясняват хората:

" Някои артикули са понижени единствено с Билла карта.Като виждам касовия бон Вие не сте употребили такава.Не отхвърлям,че и на мен ми се е случвало нещо което е на една цена на касата е друго.Но за това пък си виждам и каква цена излиза на монитора на касата. Но постоянно си ревизирам касовия бон. "

" Как пък все вас ви лъжат, мамят, ощетени сте? Аз като пазаря, не се разпръсквам, проследявам деликатно, какво се маркира и в случай че има нещо, поправяме на касата.

В завършек на сметка, вие сте получили корекцията си. Има си място, където да се оплачете. Така генерални задраскване, пък на мен ми е извънредно необяснимо, всички зачерквате, а вътре в магазините няма място да мръднеш метър. Аз пък желая да поздравя всички чиновници, които обслужват толкоз огромен поток от хора и са усмихнати, дружелюбни и съдействащи.

Днеска на две места пазарих и отношението беше доста положително.

Как пък един не написа една позитивна дума... "

" Госпожо, първо, прочетете, какво съм написала осмислете го и след това коментирайте. Става въпрос за кантатите на касите,където пердашат клиентите с по един лев най-малко на аргикул.

Това на касата на место не можеш да го видиш,нито обикновено мислещият човек го допуща до съзнанието си, че го цакат. Не стана въпрос да пет, 10 стотинки,а за лев на продукт. Колко тона плодове и зеленчуци се продават във всеки един подобен магазин? Може да защитавате колкото си желаете тези типове магазини и личните състави им,проблема си е персонално Ваш. Може и да им оставяте и персонално бакшиш. Но не съм съгласна, че масата пазаруващи и ограбвани по този метод би трябвало да ни обругавате. "

" Има разлика от цената на рафта и цена на касата. Внимавайте!!! "

" Хората вършат неточности. Не си работила в огромна верига, с цел да знаеш напрежението под, което работят хората там ".

" Не мисля, че е преднамерено. На мен все по-често ми маркират по два пъти една стока. Затова би трябвало да си гледаме касовият бон! Случвало се е и да не ми маркират артикул. Всъщност измамите са в промоциите, изключително с тези ваучери за активиране! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР