Жена от Тексас е присвоила повече от 3 милиона долара

...
Жена от Тексас е присвоила повече от 3 милиона долара
Коментари Харесай

Служител е откраднал 3 милиона долара, налагайки съкращения и съкращения на бонуси в тексаската компания, твърдят федералите

Жена от Тексас е присвоила повече от 3 милиона $ от своя шеф в продължение на десетилетие, съгласно федералните управляващи.

И вследствие на продължителни финансови усложнения от схемата, съгласно федералните чиновници, компанията е била принудена да освободи чиновници и да отстрани бонусите.

Джуди М. Грийн, 55-годишна от Бейтаун, се призна за отговорна за телеграфиране обвинявания в машинация на 27 април и в този момент е наказан на две години във федерален затвор и три години следено освобождение, съгласно известие за вести от 30 ноември от прокуратурата на Съединени американски щати за Южния окръг на Тексас.

Грийн също беше наказан да заплати 3,4 милиона $ реставрация. Адвокатът на отбраната на Грийн не отговори незабавно на искане за коментар от McClatchy News на 1 декември.

Грийн е нает през 1994 година от Liqua Tech, основана в Хюстън компания, профилирана в широкомащабни търговски покриви и сайдинг и поддръжка, съгласно правосъдните документи.

Като управител на заплащанията по сметки,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР