Жена от София твърди, че не е виждала децата си

...
Жена от София твърди, че не е виждала децата си
Коментари Харесай

ГЛАДНА СТАЧКА: Майка не е виждала децата си от 300 дни

Жена от София твърди, че не е виждала децата си близо 300 дни и афишира гладна стачка пред правосъдната палата.

Бившият брачен партньор на Петя Бонева е взел двете им деца за една нощувка на 20 май предходната година. Оттогава тя не ги е виждала и не е говорила с тях.

" На 20-ти Май ги взе за 1 нощувка и не ги върна. Връщайки се от работа открих, че на децата облеклата, учебниците и част от обувките липсват. Опитах без триумф да се свържа с тях по телефона, не съумях ", написа дамата във Facebook.

Бонева твърди, нейните родители също нямали връзка с двете момчета. Добавя още, че бащата децата им е забранил всевъзможни контакти с общи фамилни другари, както и с техните деца.

" Затова съм решила да дам публичност на казуса и на безумията, които се случват. В България има към 50, 000 отчуждени родители, които са в сходно състояние. Имат избрани от съда режими на персонални контакти с децата си, само че заради безнаказаната надменност на отчуждаващия родител, те не могат да се виждат с децата си, не могат да вземат участие в техния живот и да ги възпитават ", написа още тя.

Петя Бонева разгласи, че стартира гладна стачка пред правосъдната палата от пети март. Тя упорства законодателството да бъде променено, а родителското отчуждение и неизпълнението на правосъдни решения да се криминализират. Очаква се протестната акция на дамата да продължи до 8-ми март.

Един от синовете на Бонева се появи в абсурден запис от ноември предходната година. Във видеото момчето, тогава на 11, кара на Околовръстното в София с над 140 км/ч. Записът беше оповестен от самата Бонева, която твърди, че синът ѝ е бил заставен от татко си да ръководи автомобила.



Снимки: Фейсбук
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР