Жена от Съединените щати, след като се завърна от ски

...
Жена от Съединените щати, след като се завърна от ски
Коментари Харесай

Уеб камера помогна на жена да разкрие шокираща проява на колега 


Жена от Съединените щати, откакто се завърна от ски курорт, където беше на отмора със брачна половинка и децата си, реши да огледа записите от камерите за видеонаблюдение и откри нещо необичайно. Както се оказа, по време на отсъствието й сътрудник от работа я посетила у дома. За това написа американката във форума на DC Urban Mom and Dads.

Жената сложила камери за видеонаблюдение на всяка от стените на къщата, с цел да има цялостна видимост без „ слепи “ петна. На един от записите, записани от системата, тя вижда подчинената си да наднича с интерес през прозорците.


За да разбере тази обстановка, дамата, чието име не се разкрива, изпратила SMS на своята сътрудник и непосредствено попитала какво прави там. След това пристигнал шокиращият отговор: " Просто желаех да видя по какъв начин живееш. "

Смутената американка попита потребителите на мрежата дали считат, че тя реагира прекомерно прочувствено на този случай.

В мненията към тази обява потребителите я посъветваха да се свърже непосредствено с отдела по човешки запаси, с цел да заяви за случая.

„ Това е необичайно и ненормално “

„ Говорете с персонален състав. Аз бих се уплашил. “

„ Това е извънредно. Незабавно кажете на шефовете си. Неща като това би трябвало да бъдат документирани. “

„ Ще отида непосредствено при управлението на компанията и също ще рапортувам на полицията, с цел да получа някаква заповед за отбрана. “

" Това е вманиачен човек. Ако беше себе си, щеше да види камерите по фасадите. "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР