Жена от Русе два пъти е съдена от Топлофикация София

...
Жена от Русе два пъти е съдена от Топлофикация София
Коментари Харесай

Топлофикация София три пъти съди русенка

Жена от Русе два пъти е съдена от " Топлофикация София " за отговорности, каквито няма, получава извинения за грешката, само че още веднъж се оказва подсъдима. Дружеството този път чака от нея да заплати 6500 лв. дружно с още трима души, с които, съгласно исковата молба, дели един апартамент в кв. " Дружба " в столицата. Цанка Димитрова е от Русе. Никога не е живяла и не е имала парцел в столицата. Въпреки това към този момент за трети път " Топлофикация София " я съди като длъжница, предава Българска национална телевизия.

Първият път е през 2015 година, когато дамата научава, че дължи 2300 лв.. Тогава от сдружението признават, че е станала неточност - на софийския адрес живее съименичката Й Цанка Найденова и по неразбираеми аргументи към нейното име е причислен ЕГН на русенката. Няколко месеца по-късно Димитрова научава, че " Топлофикация София " още веднъж я съди. От сдружението дават отговор, че " повторното завеждане на иск е вследствие на пропуск на съда при връчване на правосъдните бумаги ". Тоест вместо в София погрешно са изпратени в Русе. " Топлофикация " отдръпва исковата си молба, като още веднъж й сервира извинения.

Цанка Димитрова към този момент си е наела юрист и е решена този път да извърви пътя до дъно. " В последна сметка, в случай че армията от юристи на " Топлофикация " потвърди, че аз съм Цанка Стефанова Найденова с въпросното ЕГН, да ми даде нотариален акт, където аз живея в този апартамент, тогава с най-голямо наслаждение ще си платя двете хиляди лв. и ще се сдобия с 2/3 парцел в София ", споделя Димитрова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР