Жена от ромски квартал в Монтана е пострадала тежко, след

...
Жена от ромски квартал в Монтана е пострадала тежко, след
Коментари Харесай

Жена издъхна при пожар в Монтана

Жена от ромски квартал в Монтана е потърпевша тежко, откакто по нехайство паднала в огън. Тежкият случай е станал в събота след 9 часа сутринта. 71- годишната стопанка почистила пролетно двора си, а също така събрала и дребни съчки около брега на река Огоста и решила да ги изгори, предава Нова Варна.

``
реклама

Драснала клечката и запалила сухите шубраци, само че се спънала в един клон и паднала в огъня. Нейна съседка я видяла и ужасена се впуснала да й помогне, само че не съумяла да я избави. Тогава позвънила на незабавния телефон 112. Сигналът е подаден 15 минути преди 10 часа. Притекли се и други хора и измъкнали горящата като факла жена от вилнеещия огън. Пристигналата кола за спешна помощ я закарала в болничното заведение с трета-четвърта степен на изгаряне близо 80 % по цялото тяло. Становището на медиците било, че потърпевшата е в сериозно положение и била откарана в “Пирогов “, само че там е издъхнала.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР