Жена от Пловдив опитва да изкара средства като продава цветя.

...
Жена от Пловдив опитва да изкара средства като продава цветя.
Коментари Харесай

Пловдивчанка с апел за помощ на жена в нужда

Жена от Пловдив пробва да изкара средства като продава цветя. Тя постоянно е забелязвана в един от подлезите в града. Не проси, а желае да изкара пари за медикаменти и лекуване на зъби. Пловдивчанка е направила благ жест, взела ѝ и малко храна и си купила цвете. Тя прикани всеки, който инцидентно или не, да мине през въпросното място и помогне. Едно цвете би зарадвало непосредствен човек, а за дамата в потребност – вяра.

„ Здравейте!

Пиша с вярата, че можем да помогнем на една женица, която продава цветя в подлеза на основната под бул. „ Шести Септември “. Всеки ден минавам от там и я виждам съвсем всяка вечер в студа да стои и да се надява някой да си купи цветенце.

Днес не се сдържах и на връщане от работа й взех една порция картофки и я питах по какъв брой продава цветята. Букетите били по 4лв, розите по 2.50. Оставих й картофките и 3лв за една розичка, а тя ми описа, че се пробва да събере пари, с цел да си оправи зъбите, и че й трябвали и за медикаменти. Жената се пробва да изкара пари по почтен метод като не проси, а продава. Много ми се зарадва и в действителност ми стопли душата, благодари ми и ми позволи да я прегърна.

Ако инцидентно (или не) минавате от там вечер, купете си цветенце, дано да помогнем!, “ написа дамата в обществената мрежа.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР