Жена от Нова Зеландия реши да продаде съпруга си на

...
Жена от Нова Зеландия реши да продаде съпруга си на
Коментари Харесай

Линда даде съпруга си на търг

Жена от Нова Зеландия реши да продаде брачна половинка си на търг, откакто той я остави сама с децата им по време на учебната почивка, заяви " Индипендънт ". Ирландката Линда Макалистър се омъжи за Джон през 2019 година

По това време двойката към този момент имала двама сина: Колт, който в този момент е на четири години, и Райдър, който е на шест години. Наскоро децата почнали учебната почивка и съгласно Макалистър това се отразило на всекидневието им – те почнали да си лягат доста късно.

В същото време Джон отишъл на лов на риба и оставил жена си сама с децата. Постъпката му разгневи ирландката и тя реши да отмъсти на брачна половинка си, като го пусне за продажба в TradeMe (онлайн търг в Нова Зеландия).

„ Продава се брачен партньор. Ръст - 184 сантиметра, възраст - 37 години. Той обича лова и риболова, обича земеделието. Може да се разтревожи в нова среда, само че знае по какъв начин да се успокои самичък. Лесен за ръководство. Имаше няколко притежатели. Сумата не предстои на връщане и на подмяна “, написа Макалистър в описанието на „ лота”.

Ирландката означи, че Джон деликатно следял по какъв начин върви търгът, тъй като бил сигурен, че за него могат да дадат доста пари. Но бяха препоръчани единствено 100 новозеландски $, след което обявата за „ лота” бе отстранена поради нарушение на разпоредбите на търга.

Мениджърът на TradeMe Джеймс Райън са съблюдаване на разпоредбите и процедурите на търговете, съобщи, че от дълго време не е имало сходен случай.

По-рано беше обявено, че жителка на британския град Лийдс, графство Йоркшир, объркала сина си с диван и инцидентно пусна детето на търг за един паунд. Много консуматори написаха майтапчийски мнения за разсеяната майка.
Свързани вести Обявиха на търг писмо на кралица Мария Стюарт за 18 000 паунда Пускат на търг писмо на Екатерина Велика за имунизацията против едра шарка
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР