Жена от Небраска е открила доходоносна странност на помпа на

...
Жена от Небраска е открила доходоносна странност на помпа на
Коментари Харесай

Жена от Небраска е изправена пред обвинения в углавно престъпление, след като се твърди, че е откраднала бензин на стойност $28K, използвайки грешка

Жена от Небраска е разкрила доходоносна чудноватост на помпа на бензиностанция - плъзнете два пъти картата с награди и вземете гратис газ!

За нейно страдание не можете да извършите това, споделиха прокурорите. 45-годишната жена беше задържана на 6 март и е изправена пред обвинявания в кражба, обвинявайки я в закононарушение, което е коствало на бензиностанцията близо 28 000 $.

Прокурорите споделят, че дамата е употребила системата за интервал от няколко месеца. Полицията научи за казуса през октомври, когато мениджърът за попречване на загуби в Bosselman Enterprises заяви, че Pump & Pantry на компанията в Линкълн е била излъгана.

Горивните помпи на станцията са получили сигнал софтуерна актуализация през ноември 2022 година, която ръководи, наред с други неща, карти с награди. Но компанията не е знаела за проблем, който разрешава на всеки, който плъзне карта с награди два пъти, с цел да сложи бензинова помпа в демонстрационе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР