Жена от Флорида съди Lyft, след като казва, че нейният

...
Жена от Флорида съди Lyft, след като казва, че нейният
Коментари Харесай

Жена от Флорида, която е задържала бебе след предполагаема сексуална атака на шофьора на Lyft, казва, че „благословията“ е дошла от „най-мрачния час“

Жена от Флорида съди Lyft, откакто споделя, че нейният водач неведнъж я е изнасилвал, което е довело до раждането на дете, съгласно делото.

Предполагаемото нахлуване е осъществено на 28 април 2019 година, когато жертвата е била в нетрезво положение след празненство в централна Флорида и се е свързала с водач на Lyft, с цел да я вземе и да я закара до дома.

„ Все още работя, с цел да обработя тази контузия и в това време се пробвам да бъда майка на моите невероятни деца “, сподели жертвата, Табата Мийнс, пред кореспонденти по време на виртуална конференция в сряда. „ Трябва да бъда майка на моя биологичен наследник, чийто татко беше моят водач на Lyft. Моят изнасилвач. Обичам децата си толкоз надълбоко, само че има доста смесени страсти, когато най-голямата благословия в живота ви може също да ви припомня за вашия най-мрачният час. "

Шофьорът дойде с включена светлина, показваща логото на Lyft в транспортното му средство, и се твърди, че сподели на очевидно нетрезво положение да седне на предната седалка н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР