Жена от Флорида открадна патрулната кола на заместник-шерифа и след

...
Жена от Флорида открадна патрулната кола на заместник-шерифа и след
Коментари Харесай

Жена от Флорида открадна патрулната кола на заместник-шерифа, блъсна се в насрещния трафик, убивайки себе си и още 2-ма: видео

Жена от Флорида открадна патрулната кола на заместник-шерифа и по-късно поведе управляващите в гонене с висока скорост, преди да се блъсне челно в насрещния трафик — умъртви себе си и още двама в четвъртък.

„ Този ​​идиот открадна полицейска кола и умъртви две човешки същества “, сподели шерифът на окръг Марион Били Уудс пред кореспонденти на конференция в петък.

Депутатите реагираха на „ недоверчив случай “, включващ жена – по-късно разпозната като Кендра Буун, 33 – съгласно известията, опитваща се да отмъкне ключовете на стара жена в търговски център в Силвър Спрингс, съгласно офиса на шерифа на окръг Марион.

Заместник Крис Уит реагира на сцената в патрулния си джип към 14:00 часа. и инструктира Буун, който се приближи до колата му, да се насочи към задната част на колата му, до момента в който той излезе за малко, сподели шерифът.

Но вместо това Буун скочи в автомобила на заместника — който работеше с ключа в запалването — през отворения прозорец от страната на пътн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР