Жена от Божурище е настанена в Пирогов“ в тежко състояние

...
Жена от Божурище е настанена в Пирогов“ в тежко състояние
Коментари Харесай

След поредния побой у дома, жена е в Пирогов - колегите й твърдят, че е мъжът й е болезнено ревнив

Жена от Божурище е настанена в " Пирогов “ в тежко положение след случай преди Нова година. Според околните й, тя е била грубо пребита от приятеля си. 

42-годишната жена е отишла в болничното заведение два дни преди края на 2021 година с голям брой контузии и счупвания. Тя е работила в хотел в градчето. Управителят му е осведомен за случилото се от дъщерята на потърпевшата. 

" Дъщеря ѝ се обади от нейния телефон. Звънна ми почти към 6.00 сутринта и ми сподели, че сега се намират в " Пирогов " и че майка ѝ е грубо пребита, с много пострадвания по тялото, след което даде телефона на майка си. Майка ѝ удостовери. Ставаше въпрос за побой, осъществен от приятеля ѝ. Бяха пред кабинета, с цел да могат да ги одобряват ", описа той. 

По думите му 42-годишната жена е била редовно унизена от приятеля си.

" Доста постоянно се случваше той да ѝ се обажда по телефона. Както аз, по този начин и колежките са го чували. Заплашваше я! Ставаше въпрос за ревнивост. Постоянно имаше въпроси от сорта дали към нея има мъже, дали има сътрудници, които са мъже, някой, който просто да я закача или нещо такова. Наистина свръхревност. Тя надлежно гледаше да прикрива това нещо или се криеше някъде на усамотено място, с цел да може да приказва с него и да му изяснява, че всичко е наред, че не му изневерява, че в работата няма толкоз доста мъже. Да бъде спокоен ", разяснява шефа на хотела.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в София обясниха че са получили сигнал за случилото. Към момента се работи по всички версии. Първоначалната версия на полицията е била рухване. Въпреки това, нито една версия все още не се изключва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР