Жена от Благоевград беше жестоко пребита с метален прът пред

...
Жена от Благоевград беше жестоко пребита с метален прът пред
Коментари Харесай

Пребиха жестоко жена с метален прът пред дома й, тя обвинява бившия си съпруг

Жена от Благоевград беше грубо пребита с железен кол пред своя дом. Нападателят я дебнал пред жилището ѝ и се нахвърлил с безпощадни удари в главата и лицето. Пострадалата е призната в болница с мозъчно разтърсване, тежки пострадвания и фрактури.
Прочетете още
Атаката е снимана от охранителни камери. За нападението е арестуван 21-годишен престъпно проявен мъж. Потърпевшата Стефка Терзийска се възвръща в болница в София и към този момент не желае да демонстрира своето лице поради раните си.

„ Отидох да взема паркираната си кола. Когато я отключвах, усетих мощен удар в главата. Видях маскиран мъж, който продължи да замахва с стоманен кол. Беше отблъскващ миг. Опитах да се прикрия, тъй като той ме удряше единствено по главата. Целеше да ме убие, не беше някакво нахлуване за заплашване. Виках за помощ, само че нямаше кой да ме чуе. Изтичах на улицата, където хората се събраха, и той побягна. Беше просто толкоз брутално и нереално, че още не мога да допускам ”, споделя Терзийска пред Нова телевизия.

Жената е със междинна телесна щета – има съществени пострадвания по главата, ръцете и краката. „ Единият ми пръст е съвсем отсечен. Не мога да кажа, че това е междинна телесна щета, тъй като едното ми око е било пръснато и сега съм изгубила зрението си окончателно. За мен това е ужасяващо и няма връщане обратно ”, декларира тя.

Потърпевшата разяснява, че не познава нападателя си. „ Бяха брутални, жестоки, удари в главата. Аз съм получавала закани, само че не съм вярвала, че може да се стигне до това. Тези закани бяха от някогашния ми брачен партньор, с който сме разграничени от повече от четири години. Но от самото начало съм била подложена на всевъзможен тип душевен тормоз, както и децата ми ”, изяснява Стефка.

Жената подозира, че зад нападението стои някогашният ѝ брачен партньор.

„ Отпреди две години и половина имах информация, че той е поръчал да създадат тъкмо това. Подавали сме сигнали, даже сме пускали молба за ограничаваща заповед за огромния ни наследник. Той очевидно се стряскаше и успявахме да реализираме някакво съгласие. И не съм вярвала, че може да посегне по подобен жесток метод на майката на децата му ”, добавя потърпевшата.

Синът на нападнатата жена – Коста, изясни, че татко му се е появил пред болничното заведение в деня на случилото се, където живо се интересувал от положението на някогашната си брачна половинка.

„ В продължение на две години е имало закани както към мен, по този начин и към майка ни и Министерство на вътрешните работи е било уведомявано. Според мен няма различен човек, който да направи това ”, безапелационен е той.

Мъжът твърди, че се тормози, тъй като има и бебе.

„ Взели сме ограничения. Надяваме се полицията да реагира бързо. Има данни, че дни преди този момент майка ми е била следена. Всичко сочи, че това не е битово закононарушение или опит за обир, а нещо проведено ”, е мнението на Коста, който сподели, че не познава самия причинител.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР