Жена от Асеновград е в неизвестност. Близки и приятели я

...
Жена от Асеновград е в неизвестност. Близки и приятели я
Коментари Харесай

Издирват 51-годишна асеновградчанка

Жена от Асеновград е в неопределеност. Близки и другари я търсят от през вчерашния ден сутринта. Последно е била вкъщи си към 6 ч., след което е излязла, до момента в който всички са спели. Става ясно, че 51-годишната Цвета Стефанова е напуснала дома си, облечена с черни яке и панталон. На главата си дамата е носела тюрбан /вид шапка/ със същия цвят. Близки на Цвета споделят, че са подали сигнал в полицията още в границите на вчерашния ден. Всички родственици, другари и даже непознати също оказват помощ в издирването ѝ.
Преди два месеца лекарите откриват, че Цвета има онкологично заболяване. След слагането на диагнозата незабавно стартира терапия. Възможно е да е в меланхолия поради болестта, не може да повярва, че се случва на нея, тъй като в никакъв случай не е пила никакви медикаменти, даже обезболяващи, изясни пред Actualno.com дъщерята на изчезналата жена – Весела Стефанова, която живее в Англия. Момичето се е върнало в България краткотрайно, с цел да бъде опора на майка си.
После 51-годишната асеновградчанка се е пренесла в дома на другата си щерка и шурей си, с цел да не е сама. Съпругът на Цвета е умрял преди осем години. „ Обгрижвана е с доста обич! “, безапелационна е Весела. В момента дамата не върви на работа, тъй като химиотерапията ѝ се отразява тежко. Не излиза наяве в кой регион на Асеновград живее и към този момент няма догатки къде може да бъде открита.
Ако имате някаква информация, апелирам обадете се на 0877 185 631 - Весела Стефанова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР