Жена от американския щат Юта, която е водила популярен канал

...
Жена от американския щат Юта, която е водила популярен канал
Коментари Харесай

Арестуваха популярна в YouTube майка на 6 деца, намерили ги недохранени

Жена от американския щат Юта, която е водила известен канал за препоръки за родители в YouTube, е упрекната в корист с деца, откакто недохраненият ѝ наследник е избягал от вкъщи.

Руби Франки и нейната бизнес партньорка Джоди Нан Хилдебрандт са задържани тази седмица в Айвинс, Юта.

Длъжностните лица разкрили и 10-годишната щерка на Франки в недохранено положение в дома на бизнес партньорката, написа BBC.

В петък на двете дами бяха повдигнати шест обвинявания за малтретиране на деца.

Полицията твърди, че 12-годишният наследник на Франки е излязъл през прозореца и е изтичал до къщата на комшия, с цел да изиска храна и вода.

Детето изглеждало недохранено, имало рано и тиксо към тях. Наложило се да бъде настанено в болница. В болница е и 10-годишната щерка на фамилията.

Длъжностните лица получили заповед за обиск и общо четири деца били взети под грижите на обществените служби.

Семейният канал от дълго време е будел безпокойствие и рецензии от страна на зрителите заради отношението на родителите към шестте деца.

Видео материалите в канала " 8 пасажери ", стартирал през 2015 година, към този момент не са налични, а фамилията не е било намерено за коментар.

В предишното влогърката с 2 милиона почитатели е била подложена на критика поради строгите си възпитателни ограничения, разказани в канала, като да вземем за пример синът ѝ твърди, че е спал на  " барбарон " (мек фотьойл) в продължение на няколко месеца като наказване, а Франки описва лишаването от храна като друга дисциплинираща мярка.

След ареста най-голямата щерка на влогърката сподели пост в Instagram, в който споделя, че тя и фамилията ѝ " се радва, че справедливостта е спечелила ".

Снимка: BBC

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР