Жена не знае къде е в статистиката за COVID-19 -

...
Жена не знае къде е в статистиката за COVID-19 -
Коментари Харесай

Жена се чуди къде е в Covid-регистрите - заразена или починала?

Жена не знае къде е в статистиката за COVID-19 - дали е измежду инфектираните, оздравелите или умрелите. Тя е имала два позитивни теста, само че дали е била записана - тук мненията се разминават, установи Българска национална телевизия.

В края на предишния месец екип на Спешна помощ я посещава и с бърз тест потвърждава, че е инфектирана. Личният доктор на дамата обаче я поучава да си направи още един тест в Коронавирус зона, защото първият не е регистриран от системата.

Така, явно към този момент потвърдено инфектирана, дамата отива до поликлиниката и още веднъж потвърждава, че има позитивен тест.

Прибира се у дома, с цел да изкара карантината си и през днешния ден в предпоследния ден на изолираност се оказва, че тя продължава да не се води в системата. Това я слага пред неспособност да си изкара и документ, и болничен, с който да оправдае отсъствието си.

Опитва се да се свърже с РЗИ, където по нейния роман, я посрещат с новината, че не е записана, тъй като е умряла. Това е нейната версия.

От столичната здравна ревизия споделят, че нито едно от тези неща не дава отговор на истината.

Министерството на здравеопазването ще ревизират случая. От РЗИ София обаче акцентират, че с днешното си вървене до Инспекцията, Мирослава е нарушила карантината си.

Тя твърди, че друга връзка със чиновниците на РЗИ не съумяла да реализира.

Тези телефони, които са дадени в РЗИ, в уеб страницата им, или не дават отговор или дава непрекъснато заето. Няма кой там изобщо да вдигне.

И до този миг съгласно системата на здравното министерство Мирослава не се е срещала с Коронавирус.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР