Жена наруга авиокомпания Spirit Airlines, след като е засне как

...
Жена наруга авиокомпания Spirit Airlines, след като е засне как
Коментари Харесай

Пътник засне как служител лепи с "тиксо" крило на самолет преди излитане

Жена наруга самолетна компания Spirit Airlines, откакто е снима по какъв начин чиновник слага лепенка върху крилото на самолета ѝ преди политане.

Потребителката на TikTok @myhoneysmacks, която е от Алабама, снимала ремонта от мястото си до прозореца, до момента в който самолетът бил паркиран на интернационалното летище в Нашвил.

" Това е точната причина, заради която не хвърча със Spirit. Не ме интересува дали това е авиационна самолетна лента или нищо ", споделя тя при започване на 37-секундното видео.

Скоростната лента, която от време на време може да се сбърка с тиксо, е лента на алуминиева основа, предопределена за краткотрайни и дребни поправки на въздухоплавателни средства.

Материалът е в положение да издържи на ветрове със скорост до 600 благи в час и на рискови промени в околната среда, когато се ползва вярно, съобщи съветник по авиационна сигурност пред Washington Post предходната година.

Въпреки че бързозалепващата лента е безвредна за потребление при избрани поправки, основателят на наличието не е бил доста удовлетворен да види по какъв начин тя се употребява в действително време.  

Видеото е гледано 1,6 милиона пъти и е получило повече от 10 000 коментара, откогато е оповестено преди два дни.

Много хора се изкефиха на обстоятелството, че тя споделя, че точно по тази причина няма да лети със Spirit Airlines - до момента в който седи на полет на Spirit Airlines.

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР