Жена, на която беше поставена толкова лоша диагноза рак, че

...
Жена, на която беше поставена толкова лоша диагноза рак, че
Коментари Харесай

Жена мислеше, че стомашните спазми са заради менструация - сега тя планира собственото си погребение

Жена, на която беше сложена толкоз неприятна диагноза рак, че тя възнамерява личното си заравяне, смяташе, че болката в стомаха й е менструални конвулсии.

За благополучие хирурзите съумяха да оперират и спасят живота й, само че в последна сметка тя загуби осем от вътрешните си органи в процеса. Фей Луиз от Западен Съсекс се притесняваше, че необикновено редкият израстък, който стартира от апендикса й, ще я убие, и стартира да урежда погребението си.

39-годишната жена стартира да получава тежки менструални конвулсии преди няколко години, което се случи от двете страни на нейния автентичен цикъл. Но по-късно тя откри, че получава болки в други моменти след цикъла си - сподели, че се усеща като изострен, непрекъснат бод и по тази причина реши да посети персоналния си доктор.

Първоначално нейният доктор отдаде болката й на запек или отичане на корема и й предписа слабително. Но когато няма облекчение от болката, я изпращат на ултразвук. Скенерът през март тази година сподели, че Фей, която работи като полетен ди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР