Жена на име Бойка Василева, която живее в Швейцария, също

...
Жена на име Бойка Василева, която живее в Швейцария, също
Коментари Харесай

Божков се прицелил и в жената на Младен Мутафчийски

Жена на име Бойка Василева, която живее в Швейцария, също била цел на предприемача Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, стана ясно в Апелативния спецсъд, съобщи "24 часа ".

Там се решаваше дали юристът Славчо Марков и шефът на защитата на Божков - Веселин Балтов, да излязат на независимост. По-рано на делото се разбра, че цели са били Алексей Петров и Делян Пеевски.

Свидетел с пикантни разкрития: Алексей Петров и Пеевски били цел на Божков

Като цели на предприемача Василева, Петров и Пеевски били посочени в показанията на Константин Бухлев, дадени на 26-и и 27-и май тази година.

Според обвиняването Балтов и Славчо Марков са част от групата, основана от Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от за рекет, поръчки за убийства, изнасилвания.

Съдия Мариета Неделчева от Апелативния профилиран съд уточни, че има задоволително събрани доказателства двамата да са съпричастни към закононарушенията. Така да вземем за пример скришен очевидец с №555 твърдял, че Славчо Марков бил медиаторът при даването на пари на магистрати, служители на реда, данъчни, които да потулват инспекции по отношение на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Друг очевидец твърдял, че Марков, който е юрист от 1997 година, оказал въздействие да бъде оправдан Бай Добри за покушението против Алексей Петров през 2002 година

Друг очевидец твърди, че Славчо Марков бил индивидът, който събирал информация и притискал девойки, които отказвали да бъдат интимни с Божков. Самият адв. Марков окачестви тези обвинявания като неуместни, а по обвиняванията за девойките - че даже не желае да разяснява.

За методите на Божков внесла изясненост и Весела Лечева, която е брачна половинка на простреляния предприемач Манол Велев. Също скришен очевидец твърдял, че Божков персонално му е признал, че Веселин Балтов е прострелял Манол Велев.

Найденов: Четворният палач Васил Божков се кефи, че командва тълпата по обществените мрежи

Свидетели също по този начин казвали, че са отделени обилни суми, с цел да бъдат компрометирани магистратите и проверяващите, които работят по делата на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от и да бъдат изфабрикувани свидетелски показания.

Съдът отхвърли да пусне на независимост Славчо Марков и Веселин Балтов с аргумента, че те могат да извършат закононарушение, излизайки от ареста. Освен това арбитър Мариета Неделчева уточни, че не могат да се одобряват за основателни техните изказвания, че досието със фотоси на Ангел Кънев, Ивайло Иванов и следовател Нели Тодорва, в които са записани техни персонални данни, както и 10-те топчета, открити в Джоба на Веселин Балтов, са били подхвърлени. По-рано през днешния ден бранителите на двамата показаха че поемните лица са били курсанти от Министерство на вътрешните работи. Съдът обаче изясни, че първо няма данни дали в действителност са били курсанти от института на Министерство на вътрешните работи, а също така са им били разяснени и правата, и отговорностите като поемни лица и са се подписали върху протоколите, съзнавайки своята отговорност.

Съдия Неделчева уточни, че адв. Марков е почитан юрист в Софийската адвокатска гилдия. В залата имаше негови сътрудници, на които след края на съвещанието той благодари за поддръжката.

Решението е дефинитивно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР