Жена на 85 години е загинала при пожар в къща

...
Жена на 85 години е загинала при пожар в къща
Коментари Харесай

Възрастна жена е загинала при пожар в плевенско село

Жена на 85 години е починала при пожар в къща в село Градище, област Плевен. За това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.

Сигнал за пожара е постъпил през вчерашния ден в 11:00 ч. в Оперативен център при Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в регионалния град. Незабавно към адреса са ориентирани екипи от огнеборци и полиция. След привършване на гасенето, на партерен етаж в едно от пространствата е намерено безжизненото тяло на жителя на парцела – 85-годишна жена.  

Местопроизшествието е непокътнато и е осъществен оглед. Установено е, че към парцела няма електрозахранване и водоподаване.

Предполагаемата причина за случая е погрешно прилагане на отоплителни уреди.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Причините и събитията към случая се проверяват под наблюдаване на Районната прокуратура в Плевен, допълниха от полицията.

През последното денонощие в страната са премахнати 89 пожара, оповестиха на от Главната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " (ГДПБЗН) - Министерство на вътрешните работи, на уеб страницата си. Пожарникарите са реагирали на 118 сигнала за катастрофи.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР