Жена на 67 години и мъж на 53 години, които

...
Жена на 67 години и мъж на 53 години, които
Коментари Харесай

Спасените от пожара на ул. Околчица във Варна се оправят, уикендът беше много тежък за пожарникарите

Жена на 67 години и мъж на 53 години, които бяха отведени в болнично заведение, защото са вдишали пушек при вчерашния пожар във Варна, се възвръщат. Няма заплаха за живота и на двамата, съобшиха от пресслужбата на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Както " Петел " заяви, при огненото злополучие, станало към 08:40 часа, загина  67-годишен мъж, който е обитавал постройките на ул. " Околчица ", които се подпалиха. Тялото му беше открито след потушаването на огъня. Според първичните данни мъжът е умрял в резултат на пожара. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Пак през вчерашния ден, към 14:00 часа, е постъпил сигнал за пожар на терасата на апартамент, намиращ се на ул. «Генерал Колев» във Варна. Причината за случая е погрешно потребление на нагревателен апарат. Опушени са 20 кв. м стени.

По-късно, към 16:40 часа, се е запалила газова бутилка на терасата на апартамент, намиращ се на ул. «Д-р Анастасия Головина» във Варна. Причината за случая е техническа нередовност. Опушени са 20 кв. м стени, унищожени са мебели и готварска печка.

Отново в неделя, към 07:55 часа, огнеборците са гасили щъркелово гнездо, намиращо се в с. Падина. Причината за случая е късо съединяване. За страдание, фамилията щъркели, обитавало гнездото, не е оживяло.

В събота, към 23:55 часа, е получен сигнал за пожар в «Рено», намиращ се в във Варна, на ул. «Неофит Бозвели». Няма потърпевши хора. Причината за случая се обяснява. Унищожена е целият автомобил.

Предната нощ пъщ, към 02:50 часа, е получен сигнал за пожар в помещение за животни, намиращо се в двора на къща в гр. Долни чифлик. Няма потърпевши хора. Причината за случая се обяснява. Унищожени са паянтови постройки - 2, домашно имущество и други движимости.

В петък към 23:00 часа, се е запалило електрическо табло на дирек от уличното осветяване, намиращ се във Варна, в ж.к. «Възраждане». Няма потърпевши хора. Причината за случая е късо съединяване. Унищожено е таблото.

Същият ден, към 11:25 часа, е получен сигнал за пожар в колиба, намираща се в двора на къща в с. Тутраканци. Няма потърпевши хора. Причината за случая е забравено ястие върху котлон. Унищожени са 20 кв. м. покривна структура.

През предишните три дни са горели още 10 пожара  – в сухи треви, в боклуци, в контейнери за боклуци и в бунище.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР