„Жена на 23 години от Стара Загора се прибира от

...
„Жена на 23 години от Стара Загора се прибира от
Коментари Харесай

Панделиева взриви мрежата с тази СНИМКА и думи за трагедията и безумието в Стара Загора!

„ Жена на 23 години от Стара Загора се прибира от работа по здрач. На следното утро осъзнава, че е вечно неработоспособен, с.

Причината? Младеж, любим на мама и тати,, не удържал мощната кола и съвсем на място умъртвил три дами. Сега неговата отбрана ще пледира, че той е влезнал в мазно леке и макар, че се е движил с 30-тина километра в час, колата "просто се извъртяла " и разпердушинила трите млади дами “, по този начин стартира пост на журналистката Лиляна Панделиева в персоналния й фейсбук профил във връзка зверската злополука в Стара Загора. БЛИЦ напомня, че.

По мотив нещастието и безумията, случили се към нея, Панделиева написа следното (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„ Каквото и да се случи в съда, тази жена към този момент няма да мисли за гадже, за танци, за разходки с приятелки и небрежно обличане на рокля, тъй като времето е отлично.



Тя ще се учи да върви с патерици, да преодолява стълби на един крайник, да стои на опашка в ТЕЛК и да демонстрира кой крак й липсва вечно.

Нещо толкоз просто, като от тази фотография, за нея значи: НИКОГА ВЕЧЕ с два сандала. Може единствено с един.

Тази вечер от яд ми потекоха сълзи. Извършителят бил пуснат незабавно след случая, само че заради големия цивилен митинг, бил арестуван. Е, няма ужасно. След ден-два отново ще е на независимост, а мама и тати ще му търсят крепък юрист.

Убиецът на Милен Цветков не е използвал опиати и въобще не е карал бързо, просто органите на Милен са били слабички да понесат едно блъскане на колата, а другояче момъкът е бил същинско слънце.

Преди два-три месеца на позната в Съединени американски щати, написали акт за превишена скорост от 4 км/ч. Тя обаче, по справедливи аргументи я оспорила пред съда и съдията отменил глобата - нещо, което се случва извънредно рядко.

Защо обаче това е било значимо? Проблемът не е в санкцията от 300 $ (за ЧЕТИРИ км/ч). Оттам насетне, застрахователят автоматизирано й подвига вноската за застраховката и това ще й излезе доста пъти по 300 $.

Много американци, които виждат, че ще блъснат с колата си някого откъм гърба избират да се метнат в канавката и да самокатастрофирали, което отново ще оскъпи застраховката, само че не толкоз, колкото в случай че са провокирали ПТП.

Не се сещам за нито една работеща в България мярка, която да озаптява безумците по пътищата ни - били те българи или турски гастербайтери, водачи на коли или мотоциклетисти.

Всичко е основано по този начин, че да няма правдивост за жертвите и да няма глоба за причинителите и виновниците (мама и тати, които дават звяр на четири колела са тъкмо толкоз виновни!).

А къде ги в този момент медиите, които да нападат лидера и да го питат по какъв начин се усеща, откакто е осакатил здрава и права жена, при започване на живота й? КЪДЕ СА? “.

Под поста на Панделиева заваляха куп мнения. Ето част от тях:





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР