Жена ми започна да крещи, когато забеляза, че всичките 6

...
Жена ми започна да крещи, когато забеляза, че всичките 6
Коментари Харесай

Как си свалих кръвното налягане в нормални стойности за само една седмица

Жена ми стартира да крещи, когато видя, че всичките 6 опаковки от медикаментите ми за кръвно налягане са в боклука... Знаех, че никога не би трябвало да спирам да взимам медикаментите за кръвното... Защо ги хвърлих в боклука, ли? Това е моята невероятна история.

Казвам се Иван, на 67 години съм и съм пенсиониран машинен инженер. Когато излязох в пенсия единствено желаех да се веселя на мира и свободно време – време, което да извозвам с внуците си, в игри на шах, доброволческа работа в нашата черква. Обаче доскоро повече от година се разсъниха със мощна болежка към очите, като че ли някой разрушава очните ми ябълки. След това започнах да изгубвам схващане. Жена ми е здравна сестра в спешна помощ и незабавно ме заведе в болничното заведение, където лекарите потвърдиха най-големият ѝ боязън. Кръвното ми е било смъртоносно високо 200/100. Налягането на кръвоносната ми система е било толкоз високо, че съм бил на ръба да получа удар.
Дори и не подозирах, че ИСТИНСКИЯТ призрачен сън едвам стартира Докторът незабавно ми предписа две медикаменти – първото за кръвното и още едно за страничните резултати от ПЪРВОТО. Само няколко седмици по-късно взимах ШЕСТ медикамента и животът ми беше същински пъкъл. Благодарение на диуретика, който пиех, новата насочна точка в живота беше единствено това да стигна до тоалетната в точния момент. Освен това бета-блокерите, които вземах, изцеждаха цялата ми сила , тъй че се усещах като неработоспособен в личната си къща.
Мислех си, че не може да стане по-лошо, до момента в който една вечер не съумях да стигна до тоалетната в точния момент и се опиках. Докато безпределно потиснат гледах мокрото леке по пижамата ми, взех решение, че повече не мога да пребивавам по този начин. Ако съществуваше различен метод, бях задължен да го намеря.


Откритието ми ме шокира и съкруши!

Отидох до компютъра с обезвереното предпочитание да открия решение. През идващите три часа разбрах, че против едно от предписаните ми медикаменти са подадени 406 180 тъжби, поради странични резултати като повръщане, бъбречна непълнота, а дори и сърдечен удар... А това лекарство трябваше да ми помогне да управлявам кръвното налягане ! Разбрах, че второто ми предписано лекарство може да провокира бодърствуване, безпокойствие и импотентност. Третото усилваше риска от припадъци, парализа, а даже и кома, тъй като спомага за изхвърлянето на жизненоважните хранителни веществата, нужни на организма, с цел да действа вярно. Четвъртото беше известно със страничните си резултати като косопад, диария и меланхолия, а даже тласкане към размишления за самоубийство. Тогава се заклех, че ще намеря способ за нормализиране на кръвното налягане, който не включва медикаменти, или ще умра до момента в който опитвам.


Бързо схванах, че съществуват два лагера, когато ставаше дума за високото кръвно: последователите на медикаменти и бърборковците. Привържениците на медикаментите са обичайните лекари, които предписват медикаменти за кръвно. Изпробвах техния метод и го мразех. От друга страна тук бяха и бърборковците – неквалифицирани лица, които препоръчваха всякакви типове домашни " лекове " без каквито и да е научно обосновани доказателства. Не желаех да взимам медикаменти за кръвното, само че нямах предпочитание и да заставам в кръг и да приканвам с ария божествената благосклонност, нито да пия смутита по през целия ден. Исках природосъобразно решение за кръвното БЕЗ странични резултати , което да е научно потвърдено. А това, струваше ми се, беше като да диря Дядо Коледа.
Питах се дали въобще съществува нещо сходно... Тогава попаднах на една уебстраница, на която се оферираше книгата Omega936 Project . Авторът беше самостоятелният медицински специалист Тони Кромуел, посветил живота си на лекуването и оздравяването на хора благодарение на естествени, само че научно потвърдени способи. Твърдеше, че методът от неговата книга е подплатен с научни обстоятелства и че хиляди читатели са я употребили, с цел да намалят кръвното си без медикаменти. Бях песимистичен. Предположих, че става дума за нормалните препоръки, които могат да се намерят по интернет като " намалете солта ", " яжте повече целина "... Но защото нямаше какво да изгубвам и тъй като по този начин обезверено желаех да спра с медикаментите за кръвното, взех решение да ѝ дам късмет.

Когато получих книгата, бях шокиран. Онова, което пишеше в нея беше в цялостен контраст с всичко, което до момента знаех за кръвното налягане. Например, предлагаше се да се употребяват храни, за които мислех, че са строго неразрешени за хора, които като мен, имат високо кръвно. Научих, че така наречен здравословна храна е богата на натрий, консерванти и други съставки, които в действителност способстват за повишение на кръвното. Именно затова, даже и да означена като здравословна или нискокалорична тя е допустимо най-лошият вид за хората с високо кръвно . В книгата пишеше, че най-хубавата храна за тези, които страдат от такива проблеми е композиция от избрани типове мазнини с деликатно определени артикули в избрани макробиотични съотношения.

Да бъда почтен, единствено прелетях през увода на книгата и непосредствено пристъпих малко по малко рекомендациите . Методът беше доста елементарен и не включваше фрапантни промени в метода на живот. Освен това, беше по-различен от всичко, което бях чел преди този момент и взех решение да му дам късмет. За огромна моя изненада, кръвното ми фрапантно падна, след единствено седмица придържане към програмата. Първо си го мерих у дома, а на идващия ден лекарят го удостовери. Не единствено че онемя, ами и се съгласи да продължа да се придържам към програмата . Това е денят, в който още веднъж взех живота в ръцете си.
Защо още не знаеш за този способ, в случай че е толкоз сполучлив? Идеята, че ЕДИНСТВЕНО медикаментите са най-хубавата терапия при високо кръвно е неистина. Лъжа, която подсигурява цяло благосъстояние на фармацевтичните компании. Побеснявам, като си помисля за хилядите хора, които, сходно на мен, страдат от страничните резултати на медикаментите за кръвното – и всичко това единствено, с цел да могат тези компании да печелят. Реших, че е време ЛИЧНО да се включа и споделя своята история и да оказа помощ на издателя на книгата Omega936 Project да разгласи този необикновен способ .
Няма цена равна на положителното здраве и естественото кръвно налягане Затвори очи за миг и си показа какъв брой прелестно би било да имаш обикновено кръвно налягане ... Представи си какво е облекчението, когато схванеш, че към този момент не си бомба със закъснител, която единствено чака да експлодира, поради инсулт или инфаркт. Представи си, че живееш задоволително дълго, с цел да гледаш по какъв начин внуците ти порастват, потеглят в университет и основават свои фамилии. Представи си какво е чувството да не се страхуваш въобще, всякога, когато си мериш кръвното, какво е възприятието за сигурност, че стойностите ти ще бъдат като че ли си на 20 години. Представи си шока по лицето на лекаря идващия път, когато ти мери кръвното, и по какъв начин ясно чуваш: " Сега е време да променим лечението. " Представи си какъв брой хубаво ще е да нямаш разноски за медикаменти за високо кръвно и не страдаш от ужасните им странични резултати. Според теб какъв брой е скъпо всичко това?

Ако искаш да се присъединиш към хилядите души, чиито живот се промени към по-добро, с помощта на тази книга е значимо да действаш незабавно. Не отлагай, тъй като поради високото кръвно налягане може и да нямаш друга опция. Високото кръвно е като бомба, която тиктака в тялото ти и може да експлодира, в КОЙТО И ДА Е миг. Не проигравай живота си, направи тази дребна стъпка незабавно. Много шанс!
ЕКСКЛУЗИВНО НАМАЛЕНИЕ ЗА НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ: Само през днешния ден имате опция да поръчате Omega936 Project с цели 50% ОТСТЪПКА и да получите необикновен бонус (6 бонус глави, от които може да научите 3 лесни извършения за по-ниско кръвно налягане, 10 стъпки за вярно мерене на кръвното налягане, 9 продукта, които подтикват метаболизма и прочистват кръвните съдове и още много)!

Вместо за 155.94 лева , което е постоянната цена на продукта, през днешния ден ще получите тази революционна книга и
бонусите към нея за САМО 77.97 лева! Побързайте, тъй като количествата са лимитирани.
КЛИКНЕТЕ ТУК > >

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР