Жена, която заведе болната си майка в Дигнитас в Швейцария,

...
Жена, която заведе болната си майка в Дигнитас в Швейцария,
Коментари Харесай

„Заведох майка си в Дигнитас, за да сложа край на страданието й – след това полицията ме преследва цяла година“

Жена, която заведе болната си майка в Дигнитас в Швейцария, с цел да постави завършек на живота си, се озова в центъра на полицейско следствие.

Манди Апълярд сподели, че завеждането на майка й Джанет в Цюрих за деня на гибелта й е „ ден на безкрайна горест, само че в случай че всичко вървеше по проект, ден, който ще постави завършек на страданието й “. Когато пое последния си мирис, Джанет стана един от близо 650 английски жители, които са пътували до Швейцария за асистирано самоубийство от 2002 година насам.

Майка на Манди беше съвсем изцяло неспособна да се движи, да приказва и разчиташе на другите за " всичко " след инвалидизиращ инсулт. В трогателен виц Манди написа, че майка й даже я попитала дали ще я „ задуши “ с възглавница, с цел да постави завършек на страданието й.

След обзор на медицинските й досиета и две „ дълги “ изявленията с швейцарски доктор, Джанет погълна смъртоносна течност, предопределена да спре сърцето й и Мани и сестра й се върнаха във Англия, оповестява Mail Online. Две седми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР