Жена, която сподели историята си за 10-та годишнина от сватбата,

...
Жена, която сподели историята си за 10-та годишнина от сватбата,
Коментари Харесай

10-годишната годишнина от сватбата се обърка, кара съпругата да се отбранява, тъй като някои наричат ​​ситуацията „токсична“

Жена, която показа историята си за 10-та годишнина от сватбата, която се обърка, получи малко състрадание от други консуматори на Reddit, с един коментар наричайки обстановката „ токсична “ и най-вече я критикувайки за липса на връзка и угриженост към брачна половинка й.

Нейната обява получи над 5 000 реакции за по-малко от 24 часа с към 1 000 коментара, оповестени за нея.

Описвайки себе си като 37-годишна и омъжена за 38-годишния си брачен партньор, дамата написа, че 10-годишнината на двойката беше предходната седмица. (Тя не показа местоположението си.)

„ Взех си почивния ден [от] работа, с цел да се надявам да прекарам време с него, само че това не се случи “, сподели тя.

„ Знаех, че брачният партньор ми също има почивен ден, защото той се обади предходния ден “, написа „ Illustrious_Goat_143 “. 

Жената продължи: „ На нашата годишнина, когато се разсъниха, видях подаръка си на крайната маса. Не беше опаковано, само че в действителност ми хареса подаръка, тъй че не се притеснявах. “ 

Тя п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР