Жена, която невярно твърди, че е била дрогирана, изнасилена и

...
Жена, която невярно твърди, че е била дрогирана, изнасилена и
Коментари Харесай

8 години затвор за жена, излъгала, че е жертва на сексуален тормоз

Жена, която погрешно твърди, че е била дрогирана, изнасилена и принудена да работи като продажница, беше наказана на над от осем години затвор по дело, което разпали расово напрежение във Англия, съобщи Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Двадесет и две годишната Елинор Уилямс разгласи във Facebook през май 2020 година, че е била бита, насилвана и е станала жертва на трафик от мъже от Южна Азия, което породи в продължение на месеци яд, боязън и вандалски прояви в родния ѝ град Бароу ин Фърнес, графство Къмбрия. Нейната обява бе споделена повече от 100 000 пъти.

През януари Уилямс беше наказана за възпрепятстване на правораздаването.

Полицията имаше подозрения, че смелите изказвания на Уилямс за изнасилвания и полов трафик в чужбина са измислени и че тя се е удряла с чук, с цел да поддържа изказванията си.

Съдия Робърт Алтъм съобщи, че не може да изясни претекстовете на Уилямс, само че съобщи, че обвиняванията са " цялостна небивалица ".

" Сигурен съм, че е решила да излъже за азиатските мъже, тъй като е моделирала лъжите си въз основата на други случаи с национална популярност ", сподели Алтъм. " Смятала е, че изгледите да ѝ повярват са по-големи, в случай че ги основава на случаи, които към този момент са в публичното схващане. "

Уилямс е твърдяла, че Мохамед Рамзан, притежател на компания, я е набелязал от 12-годишна възраст и я е отвел в Амстердам, където я е принуждавал да прави секс за пари и я е продал на търг.

По-късно полицията открива, че когато Уилямс е била в Нидерландия, банковата карта на Рамзан е била употребена във Англия. Твърденията ѝ, че я е отвел в Блекпул, заплашил я е, че ще я убие и там е била брутално изнасилена от няколко мъже, се оборват, тъй като видеозапис демонстрира, че тя е била там сама и е гледала Ютюб в хотелската си стая - споделя Алтъм.

Рамзан съобщи, че е получил безчет смъртни закани от целия свят в обществените мрежи. Бил толкоз обезверен, че се опитал да се самоубие пред очите на фамилията си, стъклата на колата му били разрушени, а тогавашните му сполучливи бизнеси били унищожени, сподели Алтъм. " Не съм сигурен по какъв начин аз и фамилията ми ще се възстановим от това ", сподели Рамзан пред кореспонденти пред съда.

Уилямс сервира опрощение в писмо до съда, в което се споделя: " Не споделям, че съм отговорна, само че знам, че съм постъпила погрешно по някои от тези въпроси и скърбя ".

Тя сподели, че в никакъв случай не е предизвикала размириците в общността, само че съдията съобщи, че е било предвидимо хората с пакистански генезис да станат обект на нападки поради нейния пост.

" Съкрушена съм от неприятностите, които бяха породени в Бароу ", споделя тя в писмото. " Ако знаех до какви последици ще докара този статус, в никакъв случай нямаше да го обявявам ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР