Жена, която е станала милионер, след като е спечелила от

...
Жена, която е станала милионер, след като е спечелила от
Коментари Харесай

Жена открива, че е спечелила £1 милион, след като е сбъркала поздравителния имейл с измама

Жена, която е станала милионер, откакто е спечелила от лотарията, в началото е отхвърлила приветствения имейл като машинация.

Дебора Бърджис, 56, се е възстановявал в болница след кръвопреливане след хронична анемия. Предишния месец тя беше купила партида от билети за Лото за един месец, само че не ревизираше имейлите си няколко месеца, до момента в който се възвърне.

Когато най-сетне се зае да ревизира имейлите си, тя откри един от Националната лотария, който я настояваше с цел да ревизира акаунта й, защото тя беше победител. Когато умря, тя беше шокирана да разбере, че е спечелила премия от £1 милион - само че повярва, че в действителност е милионер, едвам откакто ревизира дали е машинация.

Дебора сподели: „ Изпитах потрес от моето живот, когато ревизирах сметката си. Бях милионер от месеци, само че не го знаех.

„ Не играя на Националната лотария всяка седмица, само че когато го върша, закупувам билети за може би един месец посредством онлайн акаунта си. Не ревизирам акаунта си постоянно и тогава бях зле и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР