Жена, която е спала с 300 души на година, разказа

...
Жена, която е спала с 300 души на година, разказа
Коментари Харесай

`Аз спя с 300 души на година - неомъжена съм, защото никой мъж никога не отговаря на всичките ми изисквания`

Жена, която е спала с 300 души на година, описа за компликациите си да откри любовта - тъй като нито един мъж в никакъв случай не „ отбелязва всички нейни условия “.

Австралийската авторитетна персона в обществените медии Ани Найт, на 26 години, е известна с това, че поддържа своите 1,6 милиона почитатели в течение с живота си на срещи. Миналата година Ани се появи в Шоуто на Кайл и Джаки О, с цел да разиска присъединяване си в OnlyFans и разкри, че е спала с 300 мъже и дами за една година, като сподели, че сексът я кара да се „ усеща добре “ и че е „ склонна да опита всичко “.

Често хвалена онлайн за своята неприкритост във връзка с секса, Ани сподели, че от време на време спи с до петима души дневно, до момента в който търси хора в приложения за запознанства – само че също по този начин води лист с хора, които ще се среща постоянно.

През 2023 година Ани провокира себе си да отиде на 52 срещи както с мъже, по този начин и с дами, с цел да „ се принуди да излезе и да го направи “, само че неотдавна тя призна, че „ се умори “ да не откри някой, кой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР