Жена, която е чакала 20 години за мечтаното си пътуване

...
Жена, която е чакала 20 години за мечтаното си пътуване
Коментари Харесай

Жена се събужда от „пътуване на живота си“, за да открие, че е на напълно грешно място

Жена, която е чакала 20 години за мечтаното си пътешестване до Шотландските планини, е оставена изкормена, когато се озовава в Единбург вместо зашеметяващата природа.

Много британци са мечтали да се качат на първокласните влакове, цялостни със независими стаи и уютни кревати, с цел да пътуват до спиращата дъха природа на Северна Шотландия. За страдание тази фантазия не се сбъдна за неотдавнашен пасажер, който си мислеше, че ще се разсъни измежду тучна зеленина и извисяващи се върхове, само че вместо това се озова в центъра на град Единбург.

Манди, известна още като „ Вашата TikTok мама “ планираше да пътува от Нюкасъл, където живее, до Форт Уилям с влака Caledonian Sleeper. Въпреки това, заради пороен дъжд и наводняване, нейното пътешестване и това на други пасажери бяха прекратени.

Тя показа разочарованието си в TikTok, обяснявайки, че пасажерите са били събудени рано в 5 сутринта и им е казано, че би трябвало да стигнат в Единбург, за огромно тяхно смут, съгласно EdinburghLive. След това пасажерите тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР