Жена, която беше съдена заедно с партньора си крадец, осъден

...
Жена, която беше съдена заедно с партньора си крадец, осъден
Коментари Харесай

Партньорът на крадец на Ашли Коул научава съдбата, че му е помогнал да открадне диаманти и златна тиара за £3,5 милиона

Жена, която беше съдена дружно с колегата си апаш, наказан за кражба от футболиста Ашли Коул, беше наказана за кражба на £3,5 милиона тиара.

Кели Дуонг беше наказана на две години затвор, условно за 21 месеца за присъединяване й в кражбата на портландската тиара за £3,5 милиона от изложба Харли в Уърксоп през 2018 година Тя беше наказана съдена дружно с колегата си Ашли Къмбърпатч и други съобвиняеми през 2022 година, само че към този момент не взе участие по време на производството.

Къмбърпач и други бяха наказани за кражбата с щурм в първичния развой, както и за кражбата с щурм в дома на футболиста Ашли Коул. 35-годишната Дунг от Франсис Стрийт, Нотингам, е последният член на бандата, която открадна милиони лири бижута - в това число културно значимата тиара Портланд.

Тя беше забъркана с останалите - Къмбърпач, 38, Андрю Макдоналд, 44 и Къртис Дилкс, 37 - в организирането на обширно плануван грабеж с военна точност, включващ кражба на историческата тиара и диамантена брошка от витрина от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР