Жена, коронована за най-смъртоносния снайперист на Украйна, предупреди Владимир Путин,

...
Жена, коронована за най-смъртоносния снайперист на Украйна, предупреди Владимир Путин,
Коментари Харесай

Най-смъртоносният снайперист на Украйна издаде смразяващо предупреждение за убийство на Владимир Путин

Жена, коронована за най-смъртоносния снайперист на Украйна, предизвести Владимир Путин, че ще бъде погубен от личните му телохранители.

Олена Билозерска, 44 година стана народен воин в родната си страна, откакто ужасяващи фрагменти демонстрираха по какъв начин тя убива двама съветски бойци от разстояние. Олена, която работи като публицист в Киев преди спора, се записа за роля в украинските въоръжени сили още през 2014 година като снайперист доброволец. През 2018 година тя се причисли като офицер и прекара две години като пълководец в Донбас.

През 2020 година тя се пенсионира за малко, само че се върна на фронтовата линия след нашествието на Путин. Сега тя служи в специфичните елементи Artan - първокласен отряд, който води борбата против врага.

Говорейки пред The ​​Sun, Олена сподели, че счита, че Путин няма да „ доживее да види интернационалния арбитражен съд, където ще бъде съден “. Тя добави: „ Когато съветският хайлайф разбере, че ръководството на Путин става неизгодно за него, той ще бъде токсичен или погубен по различен метод от с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР