Жена-консултант, обвинена в сексуално малтретиране на 11-годишно момиче, на което

...
Жена-консултант, обвинена в сексуално малтретиране на 11-годишно момиче, на което
Коментари Харесай

Жена-консултант в списъка с най-търсените в Тексас за предполагаемо малтретирано момиче, 11, арестувана в Мексико след 9 години луд

Жена-консултант, упрекната в полово малтретиране на 11-годишно момиче, на което е трябвало да оказва помощ, е беше задържан в Мексико след девет години престой като един от 10-те най-издирвани бегълци в Тексас.

Илиана Родригес, на 34 години, беше задържана в Халиско на 11 декември по три обвинявания в непристойност с дете посредством полов контакт, три обвинявания в тормоз и едно обвиняване в нелегално задържане, оповестиха управляващите в петък.

Тя беше търсена от януари 2015 година по обвинявания, които „ произлизат от несъответствуваща връзка, в която е взела участие с 11-годишно момиче “, споделиха от Департамента за социална сигурност на Тексас.

„ Твърди се, че първичният контакт е станал, до момента в който Родригес е работил като консултант за стратегия CAPS (Услуги за деца, юноши и родители) в Ларедо “, споделиха чиновници.

„ По-късно тя е назначена в Центъра за поведенческо здраве в граничния район в Ларедо като консултант по CAPS, което й разрешава да посещава жертвата в учебно заведение под предлог, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР