Жена извърши вандалски акт в детски приключенски парк в столицата.

...
Жена извърши вандалски акт в детски приключенски парк в столицата.
Коментари Харесай

Вандалски акт в София: Жена залива детски парк с жълта течност

Жена извърши вандалски акт в детски авантюристичен парк в столицата. Рано сутринта тя обиколила парка и заляла детските уреди, пейките и касата с жълта течност. Служителите допускат, че става дума за урина. Те към този момент са подали сигнал в полицията, като в това време са популяризирали и кадри в опит някой да я разпознае, предаде .

В сряда заран, отваряйки детския авантюристичен парк в Борисовата градина, чиновниците забелязали, че има неприятна миризма . При връщането на записите от камерите установили по какъв начин от гората на парка излиза дама, изважда бутилка с жълта течност, отваря я и стартира да полива пейките, касата и оборудванията за игра на децата.

Жалба е подадена в полицията, записите от видеонаблюдението също ще бъдат предоставени.

„ По някакъв метод би трябвало да се откри самоличността на дамата, тъй като, каквито и да са претекстовете ѝ, това е нечовешко – да полива с урина детски уреди ” , сподели Борислав Георгиев, притежател на парка. 

Втори ден управата на детския парк наема компании, с цел да съумеят да почистят и дезинфекцират парка. Това описа още притежателят, като добави, че от парка не са имали борби и проблеми с никого.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР