Жена издирва кола, която се води нейна по документи, но

...
Жена издирва кола, която се води нейна по документи, но
Коментари Харесай

Страната на чудесата: Жена от Попово има кола, но не я е виждала

Жена търси кола, която се води нейна по документи, само че в никакъв случай не е виждала и карала. Собственичката Силвия Георгиева разгласи, че ще подари автомобила на този, който успее да го откри.

Силвия от град Попово обикаля от една институция в друга, като твърди и потвърждава, че има кола, само че в действителност няма, тъй като автомобилът е при различен. Тя схванала, че наследява и към този момент е притежател на автомобил, когато си извадила уверение за наследници. След това отишла и в данъчното в Попово.

„ Там разбрах, че се води кола на мое име, която е била на татко ми. Той имаше ТЕЛК и евентуално се е възползвал от него, като е купил кола, която се ръководи от различен човек. Аз не знам кой е този човек ”, споделя Силвия пред Нова телевизия.

От данъчното в град Попово я предиздвикали да заплати отговорностите си за колата за предходната година. Тя се сдобила и с нотариално удостоверен документ за отвод от благосъстоятелност.

„ От данъчното ми споделиха, че не мога да спра налога. Насочиха ме към КАТ –Търговище ”, споделя още Силвия.

От полицията имат предпочитание да ѝ оказват помощ, само че изясняват, че не могат, тъй като с колата не е осъществено закононарушение.

Етикети: документиТЕЛК
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР