Жена и четири деца загинаха, стъпкани в тълпата по време

...
Жена и четири деца загинаха, стъпкани в тълпата по време
Коментари Харесай

Деца загинаха на погребението на президента на Танзания - били са смачкани

Жена и четири деца починаха, стъпкани в тълпата по време на погребението на президента на Танзания, оповестява BBC, базирайки се на полицейски източници.
Според някои източници, починалите са 40, само че няма публично удостоверение, прибавя БГНЕС.
 Самия Сулуху Хасан постави клетва като първата жена президент на Танзания Самия Сулуху Хасан постави клетва като първата жена президент на Танзания
Досегашната вицепрезидентка на Танзания Самия Сулуху Хасан постави клетва като първата жена президент на страната след неочакваната гибел...
Десетки хиляди хора се събраха на стадиона в Дар ес Салаам, с цел да отдадат респект на президента на Танзания, който беше прочут измежду последователите като си с прякора " Булдозера ". На погребението участваха и доста африкански водачи.
Според опозицията Магуфули, който в продължение на месеци твърдеше, че пандемията от ковид в Танзания е победена с молебствия, отказвайки ограничения като маски или ограничавания, е умрял от ковид. Официално удостоверение дали Магуфули е умрял от COVID-19 няма, танзанийските управляващи оповестиха само, че той е имал проблеми със сърцето.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР