Жена е заснета от охранителна камера за залива с телесна

...
Жена е заснета от охранителна камера за залива с телесна
Коментари Харесай

Брутално посегателство: Жена оля с телесна течност място за игра на деца в София

Жена е снимана от охранителна камера за залива с телесна течност място за игра на деца в София. Течността е донесена в пластмасова бутилка, очевидно особено за задачата. Това сподели в собствен репортаж Нова телевизия. Причината за дейностите на дамата е неразбираема, а и досега извършителката на вандалския акт не е хваната. Грозният акт е осъществен преди дни, а за него чиновниците на детския парк схващат срлед като идват на работа и усещат неприятна миризма. Тя ги кара да прегледат записите на камерата и да видят защо става въпрос.



В момента мястото за игра на деца се дезинфекцира усърдно, като това лишава няколко дни. “Не знам какво да ѝ кажа. Какъвто и да е претекста ѝ ”, това сподели пред камерата на Нова телевизия шефа на детския парк. Той изясни, че се надява някой да разпознае дамата от фрагментите, която се вижда, че върви с тенис ракета и екип.

Водещият на утринния блок Виктор Николаев призна, че това е един от най-странните сигнали, които са получавали в малкия екран. От детския парк пък се надяват органите на реда за открият и глобяват дамата, която прави грозното посягане. Екипът на мястото за игра не счита, че става дума за възмездие на съседи поради звук, тъй като до момента не е имало недоволства, а и комплексът е в положителни връзки с хората, живеещи най-близо до него.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР