Жена е в тежко състояние след верижна катастрофа на три

...
Жена е в тежко състояние след верижна катастрофа на три
Коментари Харесай

Верижна катастрофа блокира движението към АЕЦ Козлодуй! Жена е в тежко състояние

Жена е в тежко положение след верижна злополука на три автомобила край Козлодуй, оповестяват от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера сутринта по ведомствен път на АЕЦ Козлодуй, при неспазване на дистанцията лек автомобил "Сеат Ибиза " блъска друга кола. Зад кормилото на "Сеат "-а седял 31-годишен мъж с букви Е.У. Той по нехайство блъска намаляващия скоростта автомобил с марка "Пежо ". В колата били 27-годишния Т.Х. и приятелката му М.И. Вследствие на удара откъм гърба френският автомобил се ускорява и блъска спрелия пред него "Киа Рио ", ръководена от 51-годишен мъж, носещ буквите И.И. Тримата мъже са от Козлодуй, а в напрегнатия час пик злополуката им провокира огромно усложнение за придвижването по пътя.
При произшествието няма убити, само че пътничката в "Пежо "-то е в тежко положение и е оставена за лекуване в МБАЛ "Христо Ботев " Козлодуй. Щетите по трите автомобила са в развой на изясняване. Тримата водачи са тествани за приложимост на алкохол, пробите им са негативни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР