Жена е в основата на скандала в Столипиново, в резултата

...
Жена е в основата на скандала в Столипиново, в резултата
Коментари Харесай

Жена е в основата на убийството в Столипиново

Жена е в основата на абсурда в Столипиново, в резултата на който смъртоносно бе намушкан 26-годишният мъж , научи от източници, близки до следствието. По първични данни жертвата е 26-годишният Митко Ангелов Иванов. Извършителят пък се споделя Румен Александров и е на 24 години. 



Двамата се скарали поради дамата на Румен. Митко я задявал и нервите на Румен не издържали. Мъжете почнали да се разправят, а абсурдът прераснал в пердах. В един миг един от двамата извадил нож и се стигнало до нанасянето на прободни рани. 

Както по-рано заяви, убитият Митко е умрял от прободна рана във врата. Опонентът му Румен също има нанесени прободни рани - в крайници и в корема, оповестиха нашите източници. 



В момента полицията обяснява чий е ножът и по какъв начин се е стигнало до нещастието.  По първични данни оръжието е било открито върху камион. 



Убиецът е откаран в болничното заведение , където е оставен на лекуване. Взети са кръвни проби и на жертвата, и на Румен Александров. Те ще изяснят дали двамата са били пияни по време на сбиването.  -->

В момента в Столипиново има засилено полицейско наличие, като на място са чиновници от Специализираните полицейски сили под тепетата. Напрежението към този момент е потушено. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР