Жена е със сериозни наранявания, след като е пострадала при

...
Жена е със сериозни наранявания, след като е пострадала при
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на АМ Тракия след преследване с полиция

Жена е със съществени пострадвания, откакто е потърпевша при злополука, породена от водач, който се е опитал да избяга от полицията на автомагистрала " Тракия ". Заради случая придвижването в региона на 112-и км на автомагистралата в посока Бургас е затруднено. Автомобилите се отклоняват през Пазарджик.

В рамките на профилирана полицейска интервенция в пловдивския сектор на Автомагистрала " Тракия " към 9.00 часа тази заран чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи са подали сигнал за прекъсване на лек автомобил Volkswagen, пътуващ в посока Бургас. Вместо да се подчини на полицейското предписание, лидерът подал газ и траял по пътя си, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В региона на 112-и км Volkswagen-ът минал сред два паралелно движещи се автомобила и блъснал единия от тях. Ударената кола е била смачкана, а по първични данни в нея има съществено потърпевша жена, която следва да бъде извадена благодарение на профилирана техника на пожарната. На място е арестуван водачът на Volkswagen-а.

До отработване на случая е затруднено придвижването в сектора на злополуката. Автомобилите се пренасочват от 90-и км през Пазарджик, минават през Пловдив и се връщат на автомагистралата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР