Жена е с опасност за живота след катастрофа в Монтанско,

...
Жена е с опасност за живота след катастрофа в Монтанско,
Коментари Харесай

Кръв на пътя! Младеж с БМВ помете жена в Монтанско, лекари се борят за живота ѝ

Жена е с заплаха за живота след злополука в Монтанско, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в града на Огоста.
Пътният случай е станал в събота, към 12.30 часа, в землището на село Студено буче на пътна отбивка към селскостопански парцели. Лек автомобил БМВ " Х3 ", ръководен от 26-годишен гражданин на регионалния град, се движел на заден ход, когато блъснал 43-годишна пешеходка от Комощица.
В резултат на настъпилото пътнотранспортно произшествие дамата е настанена в многопрофилната болница в Монтана с фрактура на дясна китка и заплаха за живота, заради идна незабавна интервенция за вътрешен кръвоизлив сред далак и бъбрек.
Водачът е пробван за приложимост на алкохол, като тестът му е негативна. Причините за злополуката са в развой на изясняване. На място е осъществен оглед от дежурна оперативна група на районното ръководство в Монтана.
Образувано е досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 343, алинея 1, б. " б " от Наказателен кодекс. Работата по случая продължава.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР