Жена е пребита в опит да спаси друга жена в

...
Жена е пребита в опит да спаси друга жена в
Коментари Харесай

Пребиха жена, опитваща се да спаси друга жена

Жена е пребита в опит да избави друга жена в столичния парк " Герена ". Извършителят се търси.

Пред bTV потърпевшата, която упорства за анонимност, споделя, че до момента в който се разхождала в парка чула писъци и видяла по какъв начин мъж пребива приятелката си. Предложила помощ на жертвата и се обадила на тел. 112. Наоколо нямало други хора.

Жената пристигна плачейки и ме молеше да не депозирам сигнал, тъй като за нея ще стане по-зле. В този миг, до момента в който приказвах по телефона, той стартира да я души на площадката и доста се изплаших. И крещя по телефона, че той я души и ще я убие. На ръцете ми беше детето ми… той пристигна към мен… след това си дадох сметка, че това кряскане мен ме е избавило, споделя потърпевшата.

„ Удари ме доста мощно в челюстта, потегли да ме души, в този миг аз започнах да крещя по телефона, че атакува и мен. Взе ми телефона, разруши го, телефонът е на сол “, продължава описа пострадалата.

Битата жена се надява, че органите на реда ще издирят и насилника, и жертвата. Подадена е тъжба до Столична дирекция на вътрешните работи и се води следствие по случая.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР