Жена е открита мъртва в жилище в Казанлък, а убиецът

...
Жена е открита мъртва в жилище в Казанлък, а убиецът
Коментари Харесай

Жена е убита в Казанлък, а убиецът й е открит заспал в жилището

Жена е открита мъртва в жилище в Казанлък, а килърът ѝ е открит задремал в дома ѝ. Той е с душевен отклонения. Преди години е умъртвил и татко си и се е лекувал. Това оповестиха от Окръжна прокуратура и полицията в Стара Загора.

С черепно.мозъчна контузия и с заплаха за живота в болница е настанен 94-годишен дядо, който е бил в жилището.

Днес в 10:58 часа на телефон 112 комшии подават сигнал за вероятен случай. Причината - входната врата на жилището на 94-годишния мъж била заключена, което не било всекидневно.

На мястото е изпратен полицейски екип. Той открива мъртва 64-годишна женас голям брой следи от удари по главата и тялото. Възрастният дядо е открит в безпомощно положение.

В дома е открит и 41-годишният Е. Н., който в същия миг спял. Той е арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

Мъжът е родственик на жертвата. Той е направил признания. Очаква се до края на деня да бъде освидетелстван от правосъден психиатър и настанен в болничното заведение в Раднево.

41-годишният мъж е прочут на органите на реда откакто преди 9 години е арестуван за убийството на татко си. Тогава той е бил настанен в психиатрична клиника, само че след приключване на законовия период за лекуване е бил освободен.

По случая се води досъдебно произвеждане за ликвидиране и нанесена тежка телесна щета.

Назначени са две съдебномедицински експертизи и правосъдна психолого-психиатрична експертиза.

По досъдебното произвеждане не престават дейностите по следствие с оглед определяне на събитията по делото и събиране на доказателства.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР