Жена е нахлула в училище в Радомир и е извела

...
Жена е нахлула в училище в Радомир и е извела
Коментари Харесай

Жена нахлу в класна стая и изведе ученички от час, не си платили в лавката 1 лв.

Жена е нахлула в учебно заведение в Радомир и е извела две ученички. Сигналът е подаден от родителите на децата. Твърди се, че дамата е влезнала в класната стая, с цел да разбере за какво ученичките не са платили за взет артикул от лавка против учебното заведение.

В отговор дамата изясни, че е влезнала в двора на образователното заведение, където не е имало надзирател, стигнала е до вратата на класната стая по време на междучасие и най-любезно е поканила девойките да платят сметката си. Ученичките се върнали при лавката, само че не поискали да платят, при което е последвала замяна на реплики.

Записите от камерите за видеонаблюдение са свалени. Родителите на децата, уличени в кражба за един лев, са подали тъжба в полицията. От лавката настояват, че имало процедура възпитаници да се подреждат на опашка и да не помнят да заплатят взетата стока.

„ След като се срещнах със случая, издадох заповед за прецизно съблюдаване на пропускателния режим. Най-важното за нас е сигурността и спокойствието както на учениците, по този начин и на жителите на Радомир ", сподели кметът на града Кирил Стоев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР